Tagdíjfizetési határidő!

Címkék: tagdíj agrárkamara Hírdetmények

Elkezdődött a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagdíjbevallási időszaka!

Tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2013-as évi adategyeztetési és tagdíjbevallási időszaka elkezdődött. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara minden tagját levélben értesíti és tájékoztatja a szükséges teendőkről. Az adategyeztetést és önbevallást a kamarai bevallás honlapján elérhető www.bevallasnak.hu felületen kell elvégezni. Amennyiben Önt a kamarai törvény nem kötelezi a tagságra, úgy a fent említett felület üzenetküldőjén keresztül kérheti regisztrációjának törlését, nem kell bevallást tennie.

Az adategyeztetés és tagdíjbevallás határideje: 2013.július 31.

Amennyiben nincs módja Internet elérésen keresztül bevallásának elkészítésére, úgy keresse fel személyesen területi igazgatóságunkat vagy tanácsadói irodáinkat. A tagdíj önbevalló lapot aláírva a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara területi igazgatóságára is el kell juttatni.

A tagdíj befizetés határideje: 2013. augusztus 31.

A tagdíjbefizetés két módja:

•        Átutalással az alábbi számlaszámra:11749008-20190244.

•        Vagy sárga csekken, melyet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara területi igazgatóságán vehet át vagy a kamarai tanácsadójától kérheti.

Mind az átutalásnál, mind a csekknél a közlemény rovatban a kamarai nyilvántartási számot fel kell tüntetni!

Kérdése esetén forduljon bizalommal a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara területi igazgatóságához, vagy tanácsadói irodájához!

Köszönjük Tagjaink megtisztelő együttműködését!

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

« Vissza a hírek listájához

« Vissza az előző oldalra

Ugrás a fejlécre
Ugrás a navigációra