Jól szerepeltek az általános iskola alsó osztályos tanulói és az iskola énekkara a Nyugdíjasok Karácsonyán.

Címkék: Rendezvényeink

A 2012. december 20-án megrendezett Nyugdíjasok Karácsonya az előző évekhez hasonlóan jól sikerült. Köszönhető mindez a Fekete László Általános Iskola tanulóinak, nevelőinek, az Önkormányzatnak, és a rendezvény szervezőinek.

A rendezvényen megtelt a Sportcsarnok. Az idősebb emberek szívesen jönnek minden évben erre az ünnepségre, hisz a Karácsony mindenkinek a szeretetről szól, Jézus születéséről, az örömről. Az Önkormányzat az előző évekhez hasonlóan szaloncukrot osztott a nyugdíjasoknak, majd vendégül látták őket virslire, pogácsára, teára. A hangulatot az iskola tanulói tették még melegebbé kedves előadásukkal.

Felelevenítették Jézus születésének történetét, egy különleges Betlehem-játékot mutattak be különösen szép árnyjátékkal. Mesejáték sem maradhatott ki a műsorból, dalokkal, versekkel ötvözve, a karácsony hangulatát előidézve. Majd az énekkar következett, mely méltó befejezése volt a jól -  és szívvel-lélekkel - megszervezett műsornak.

Meghatóan beszélt Jézus születéséről Somos Atya és Székely Attila református lelkészünk.

http://www.kaposfo.hu/mediatar/videotar/ 

Betlehem játék - Ég a gyertyaBetlehem-játékBetlehem-játékBetlehem-játékBetlehem-játék (Az angyalok)ÉnekkarKarácsonyi játékKarácsonyi játékKarácsonyi játékMunkában a szervezőkNygdíjas_karácsony 066.jpgNygdíjas_karácsony 070.jpgSomos atyaSzaloncukor osztásSzaloncukorosztásSzékely Attila lelkészSztányi Tibor polgármester köszönti a vendégeket.Ünnepi hangulatÜnnepi hangulatÜnnepi hangulatÜnnepi hangulatÜnnepi hangulat

« Vissza a hírek listájához

« Vissza az előző oldalra

Ugrás a fejlécre
Ugrás a navigációra