Gyermeknap Kaposfőn

Címkék: Rendezvények gyermeknap képtár

2012. május 25-én a Fekete László Általános Iskola és Óvoda Kaposfői Tagiskola Kaposfő Község Önkormányzatának TÁMOP-3.3.7-09/1-2010-0011 sz. "Esélyegyenlőségi" pályázatában együttműködve gyermeknapot rendezett.

 

A nagyszerű szervezésben és lebonyolításban segítséget nyújtottak a projektben résztvevő munkatársak, a faluban működö szakkörök, pedagógusok, szülők, önkéntes segítők és a nyári napközis tábor működtetéséhez jelentkező fiatal pályakezdők és támogatók is.

 

Volt tűzoltó-, rendőrségi- és mentő bemutató, amelyet minden gyerek nagy örömmel fogadott. Nagy sikere volt a Kapos Gép-Ész egész nap működő darujának, amely valamennyi jelentkezőt "magasba repített" és ők madártávlatból szemlélhették a rendezvényt és környékét. Futball és egyéb sportbemutató szórakoztatta a felnőtteket és gyerekeket egyaránt. Festett arcú gyerekek szaladgáltak az iskola udvarán a Játsz-ma Kft. jóvoltából. A népi gyermekjátékok szintén egész nap "használat alatt" voltak. A hatalmas légvárat a kisebbek szünet nélkül birtokukba vették. Ügyességüket és rátermettségüket mutathatták meg azok a gyerekek, akik az "Egy perc és nyersz" játékban vettek részt. A karoke versenyben a 7. osztály jeleskedett, de a kicsik közül is akadt bátor résztvevő. A paprikás krumpli főzőversenyen a szülők ügyeskedtek a legjobban. A délutáni programot az "Ecsenyi tutyisok" gazdagították bemutatójukkal és humoros előadásmódjukkal. A kérdéseikre jól válaszoló gyerekek tutyit kaptak ajándékba, valódi "ecsenyi tutyit".Egyik kedvenc: A légvár

Volt még számos vetélkedő és szellemi TOTÓ is, igy szinte minden gyerek kapott valamilyen kis ajándékot. Élményekkel teli térhettek haza felnőttek és gyereke egyaránt.

Köszönet a programokban gazdag Gyermeknap szervezéséért és lebonyolításáért minden szervezőnek, segítőnek és önkéntes felajánlónak egyaránt.

Több kép:

A képtárban

Videofelvétel: http://www.kaposfo.hu/mediatar/videotar/

« Vissza a hírek listájához

« Vissza az előző oldalra

Ugrás a fejlécre
Ugrás a navigációra