Képtár

Főtér átadás

A programnak megfelelően helyeztük el a parkolókat fásítással a Dózsa Gy. utcában a kereszteződés mindkét oldalán.
A kereszteződés négy sarkában az esővízcsatornák találkozásánál henger alakú ellenőrző-tisztító aknát képeztünk ki, mellette paddal, korláttal és az utak átkelési pontjainál kis un. parkvilágító elemeket helyeztünk el.
Az iskola előtti járdaszakaszon por és zajvédelmi elemeket helyeztünk el. Növénnyel befuttatható, növényfedeles padcsoportot alakítottunk ki az iskolai bejárat előtti teresedés peremén. A bejárat tengelyébe a lezáró mellvédre elhelyeztünk három zászlótartót is. A tantermek előtti szakaszon, hasonlóan az utca túloldalához (plébánia előtt) védő fasort terveztünk.
A Dózsa Gy. utca minkét kapcsolódó oldalán növényfedeles ikerpadokat helyeztünk el a központ intézményei (művelődési ház, rendelő, igazgatói lakás) előtt.
A művelődési ház előtti sarkon elhelyezett oszlopos trafót és a túloldali sarkon lévő beton villanyoszlopot a központtól távolabbra kellene áthelyeztetni

A Somogy megyei Önkormányzat Kistelepülési fejlesztési támogatása keretében kapott 2 millió Ft-ot jelképező szalagot Gelencsér Attila a S.m.-in Önkormányzat elnöke kötötte fel a bokrétafára Beruházást bemutató kiadvány Felszentelés Fúvósok Gelencsér Attila köszöntője

Padcsoport zászlótartókkal Polgármesteri köszöntő Sztányi Tibor polgármester Ünnepélyes szalagátvágás

« Vissza a képtárak listájához

« Vissza az előző oldalra

Ugrás a fejlécre
Ugrás a navigációra