Polgármesteri Hivatal

Tisztelt Látogató!

 

Szeretettel köszöntöm Önt, aki bármilyen okból érdeklődést tanúsított Településünk iránt és ellátogatott a weboldalunkra. Bízom benne, hogy minden olyan információt meg fog találni településünkről, ami iránt érdeklődik, amit keresett, s kérdéseire olyan válaszokat lel, melyek megkönnyítik eligazodását múltunkban, jelenünkben.  Segítséget tudunk adni arra, hogyan veheti igénybe szolgáltatásainkat a leghatékonyabban.

Bizonyára már Ön is került olyan helyzetbe, mikor nem tudta, hogy ügyei intézése során mikor kihez kell fordulnia, és amikor végre eljutott az illetékes elé, kiderült, hogy hiányosak papírjai, szüksége lenne okmánybélyegre, esetleg tanuk aláírására.

Önnek egy olyan szolgáltatást szeretnénk nyújtani, amely szándékaink szerint még közelebb viszi Önökhöz azon problémák megoldását, melyekkel a Hivatalhoz kell fordulnia.

Mindannyian tudjuk, hogy a szolgáltatás színvonala hangulati tényező, messzebbre tekintve: hiányosságai a hivatal imázsát folyamatosan veszélyezteti.

Remélem, hogy a különböző menüpontok közt tallózva, akár már otthonában megfelelő válaszokat kaphat kérdéseire, hiánytalanul összekészítheti iratait és rögtön a megfelelő szakemberhez érkezhet elintéznivalójával.

Bízunk abban, hogy az ismertetőink is felkeltik érdeklődését, érdekes és értékes adatokra lelnek a tájékoztatóinkban. Az itt lakók jobban megismerhetik szűkebb pátriárkájukat, a messzebbről "ideszörfözök" talán kedvet kapnak ahhoz, hogy felkeressenek személyesen is minket, megismerjék lakóhelyünket és mindazt, amire büszkék vagyunk.

 

Ábel Melinda

polgármester