Téli rezsicsökkentés

Címkék: téli rezsicsökkentés,Hírdetmények

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Magyarország Kormánya 1364/2018. (VII. 27.) Kormányhatározatában döntött a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről. A határozat szerint a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesülnek a fűtési költségek viselésével összefüggésben.

A támogatás igényléséhez összeállított igénybejelentő adatlap átvehető és benyújtható Kaposfő Község Önkormányzata hivatali helyiségében (7523 Kaposfő, Kossuth Lajos utca 221.) ügyfélfogadási időben 2018. augusztus 27. napjától, valamint letölthető az alábbi linken.
A felmérés keretében az igénybejelentés végső határideje:
2018. október 15.
A határidő után beérkező igénybejelentések nem vehetőek figyelembe.
Az igénybejelentés feltétele annak tudomásul vétele a bejelentő részéről, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzi, hogy a bejelentő háztartása korábban téli rezsicsökkentésben nem részesült. A természetbeni támogatás a fűtőanyagra vonatkozik, a támogatás nem fedezi az egyéb, például a szállítási, darabolási költségeket.
Az igénybejelentéseket a Belügyminisztérium részére továbbítjuk további intézkedés céljából.

Aki érvényes vezetékes gázszolgáltatói szerződéssel rendelkezik ne töltse ki az igénylő űrlapot!


Kaposfő, 2018. augusztus 22.
Sztányi Tibor
Polgármester

 

Igénybejelentő nyilatkozat a téli rezsicsökkentéshez (861869 bájt)

Kapcsolódó anyagok