START mintaprogram

 

Önkormányzatunk Helyi Nagyfoglalkoztató!

 

Kaposfő Község Önkormányzata a település üzemeltetési és fejlődési feladatokban évek óta támaszkodik a köz(hasznú)foglalkoztatás eszközrendszerére. 2012. évben átfogó, több települést is érintő programot, nagyfoglalkoztatást valósított meg. Az önkormányzatok felismerve az önrendelkezés, valamint a tevékenységalapú felelősség további lehetőségeit, 2013 évtől már önállóan végzik feladataikat.

Önkormányzatunk 57 helyi lakos közfoglalkoztatását biztosítja, közülük 55fő a START Közfoglalkoztatási Mintaprogram keretében dolgozik.

Értéket teremtenek.

 

Jövőkép: Önkormányzatunk jelenlegi tevékenysége és jövőbeni törekvése is a településünk élhetőségének javítása. Törekszünk az önfenntartás helyben elérhető szintjének megteremtésére, legyen az a helyi konyha alapanyagellátása, avagy az önkormányzati épületek fűtés-önállósodása. Minden esetben gondolunk a helyi lakosságra, szervezetekre: terményeinkből, termékeinkből részesülhetnek.

 

Munkánk nem egyszerű. Annak javítására, hozzájárulását szeretettel fogadjuk, minden helyi lakosnak, cégnek, szervezetnek.

Kérek Mindenkit!

jelezze elérhetőségeinken, ha megoldandó feladatot tapasztal, visszajelzése van,

ha bármi módon vállal hozzájárulást munkánkhoz.

 

Elérhetőségeink:

személyesen a Polgármesteri Hivatal Start munkatársainál

e-mailban:

Önkormányzat: kaposfo@kaposfo.hu

közvetlen START elérthetőség: start@kaposfo.hu

 

A foglalkoztatást, az értékteremtést Kaposfő Község Önkormányzata a Belügy Minisztérium támogatásával együttesen biztosítja, a Somogy Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának közreműködésével.

 

Sztányi Tibor polgármester