Befejeződött a Nyári Napközis Tábor

Címkék: Nyertes megvalósulás alatt Megvalósult pályázataink

Figura Ede műsorával és egyéb programokkal fejeződött be a Nyári napközis tábor 2012. július 27-én.

Bizonyára még sokáig őrzik emlékezetükbe azt a másfél hónapot gyerekek és felnőttek egyaránt, amelynek ideje alatt annyi sok szép dolog történt a táborban. Volt már nyári tábor néhányszor az előző években is, jól érezték magukat akkor is, de ez most más volt, mint a többi. Más és több volt, hisz az Önkormányzat TÁMOP-os pályázata rengeteg segítséget nyújtott ahhoz, hogy ezt az időt olyan programokkel töltsék be a tábor vezetői, amely színvonalas időtöltést biztosított a gyerekeknek. Másképpen nem mehettek volna annyi alkalommal és annyi távoli helyre kirándulni, mint ezen a nyáron. Nem tudta volna kifizetni a tábor Figura Ede színvonalas műsorát sem, amelyet nagyon élveztek mind a gyerekek, mind a tábori kisegítői, dolgozói és vezetői.

Ezen az utolsó napon még volt centrifugás festés, ahol látványos alkotások születtek, volt kukoricapattogtatás, arcfestés és végül szalonna- és virslisütés.

A táborzárásra meghívták Vajai Csillát a projekt vezetőjét és Sztányi Tibor polgármestert, akik köszöntötték a táborban résztvevőket, majd Vargáné Maurer Anett köszönte meg hozzájárulásukat a tábor működéséhez.

A legvégén természetesen, amikor már az utolsó gyermek is eltávozott, a tábor vezetői és dolgozói is ünnepeltek. Vargáné Maurer Anett, aki szívét, lelkét beleadta a tábor szervezésébe, lebonyolításába, megható ajándékot kapott: egy gyönyörű csillagszórós  - Baumann Józsefné (Ági néni) által sütött - tortát, amelyet közösen elfogyasztottunk.

Reméljük, jövőre ugyanitt, hasonló tábort szervezhetünk!

Képek az utolsó napról:

http://www.kaposfo.hu/mediatar/keptar/2012-08-02/befejezodott_a_nyari_tabor.html